Tuesday, 11 April 2017

Ikhtiar untuk berhenti merokok

TESTIMONI BERHENTI MEROKOK DENGAN VIVIX

TESTIMONI #1:


"Suami saya dah berhenti merokok. Ambil vivix tak sampai sebulan. My adik ipar pulak dah reduce smoking lepas ambil vivix."

TESTIMONI #2:




"Suami saya dulu memang susah nak berhenti merokok. Setiap tahun ada azamnya nak berhenti merokok tapi hanya cakap jer. Last tahun lepas saya ada bagi vivix, suami minum jer. Dia tanya ni vitamin apa sedap jer. Sampai sehari 2x minum. Bila time nak merokok hanya separuh je hisap. Dia kata rokok apa ni pahit semacam jer. Last rokok ada separuh kotak dia buang jer. Dah tak beli dah alhamdulillah."

TESTIMONI #3:





"My husband sendiri.. sebelum ini smoking kuat.. alhamdulillah lepas amalkan vitamin c dah kurang hisap rokok.. sehari ambil 1-2 batang. And now on vivix.. 2,3 hari sekali je dia hisap rokok tu. Tu pun dia kata tak habis. Insya Allah tak lama lagi terus stop la tu harapnya.. sebab kalau dengan saya seminggu, seminggu la dia tak hisap rokok."


No comments:

Post a Comment